بر اساس این گزارش، تصاویر و ویدئوهای منتشر شده در رسانه های عربستان سعودی نشان دادند که محوطه های درونی و بیرونی مسجد الحرام در شب بیست و هفتم ماه مبارک رمضان به صورت قابل توجهی مملو از نمازگزاران و عمرهه گزاران کشورهای مختلف جهان اسلام بود.
![حضور دو میلیون زائر در مراسم شب قدر مسجد الحرام حضور دو میلیون زائر در مراسم شب قدر مسجد الحرام](https://cdn.mashreghnews.ir/d/old/files/fa/news/1395/4/12/1725909_904.jpg)
در همین راستا نیز رسانه های عربستان سعودی شمار نمازگزاران حاضر در مراسم احیای شب بیست و هفتم ماه مبارک رمضان در مسجد الحرام را نزدیک به دو میلیون تن اعلام کردند.
![حضور دو میلیون زائر در مراسم شب قدر مسجد الحرام حضور دو میلیون زائر در مراسم شب قدر مسجد الحرام](https://cdn.mashreghnews.ir/d/old/files/fa/news/1395/4/12/1725911_352.jpg)
لازم به ذکر است بر اساس عقاید اهل سنت، شب قدر در ۱۰ شب آخر ماه مبارک رمضان واقع شده و بیشتر آنها نیز شب های فرد و به ویژه شب های بیست و یکم، بیست و سوم و در راس آنها بیست و هفتم را محتمل تر می دانند.
![حضور دو میلیون زائر در مراسم شب قدر مسجد الحرام حضور دو میلیون زائر در مراسم شب قدر مسجد الحرام](https://cdn.mashreghnews.ir/d/old/files/fa/news/1395/4/12/1725910_797.jpg)
![حضور دو میلیون زائر در مراسم شب قدر مسجد الحرام حضور دو میلیون زائر در مراسم شب قدر مسجد الحرام](https://cdn.mashreghnews.ir/d/old/files/fa/news/1395/4/12/1725912_365.jpg)